PROEF 't BUITENLEVEN
op landgoed Den Treek-Henschoten
Reserveren

Hoe was uw verblijf bij ons?

Graag vernemen wij van u hoe u uw verblijf bij ons heeft ervaren. Zo blijven wij alert op verbeteringen en onze toekomstige gasten krijgen met het lezen van uw ervaringen een indruk van de locatie, van de omgeving  en van onze gastvrijheid. 

Bekijk de reviews van onze gasten op www.bedandbreakfast.nl.

Benieuw naar het artikel over onze B&B in de AD Amersfoortse Courant? https://www.ad.nl/amersfoort/slapen-in-de-schaapskooi-in-den-treek~acaaea28/

Alvast onze hartelijke dank en tot ziens!

Landgoed Bed & Breakfast Schutterhoef
Arnhemseweg 14
3832 GL Leusden
info@boerderijschutterhoef.nl
06-55775694

Deel uw ervaringen met anderen

Versturen

Jeannette en Jan over hun verblijf

Wat een bijzondere en gastvrije B&B op een mooie locatie, met charmante gastvrouw en behulpzame gastheer! Je even helemaal onderdompelen in het buitenleven op en rondom het landgoed en je daarna terugtrekken op deze prachtige boerderij, hoe heerlijk is dat?!
Wij verbleven in de Oud Hollandse kamer, die de naam met recht mag dragen, want je waant je echt even terug in de tijd en bent toch van alle gemakken voorzien. 

De eigenaren hebben met veel liefde en aandacht deze prachtige kamer gebouwd en ingericht en van alle hedendaagse luxe voorzien.

Een aparte privé woonkamer met een bank om in weg te dromen terwijl je in de vlammen van de houtkachel tuurt. Echt even tijd nemen voor een goed glas wijn (van het huis!) en een goed gesprek, want Netflix ís er wel, maar hoeft natuurlijk niet!

Mocht je in de Schaapskooi of Bedstee verblijven, dan niet getreurd dat daar geen bank en houtkachel staan, want in de centrale ruimte staan ook heerlijke banken én een grote

houtkachel, zodat je je hoe dan ook comfortabel kunt warmen na de buitenactiviteiten van de dag.
De volgende dag stond er aan de gezellige grote tafel in die centrale ruimte een heerlijk en uitgebreid ontbijt voor ons klaar. Veelal biologische producten; yoghurt met fruit, vruchtensap, een eitje, broodjes, salade en beleg fantastisch leuk gepresenteerd. Voorzien van goede koffie en thee hadden wij geen haast om te vertrekken!
Wij komen zeker nog eens terug.

Deze review is bekroond met een 10 en inmiddels vele andere. Wilt u meer reviews lezen? Kijk dan op  www.bedandbreakfast.nl.

Aanmelden voor Schutterhoef Nieuws & Acties

Aanmelden

Uw Privacy & Disclaimer

Bed & Breakfast Schutterhoef respecteert de privacy van de gebruikers van deze website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie, die de gebruiker direct of per e-mail verschaft, altijd vertrouwelijk en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens wordt behandeld.

Bed & Breakfast Schutterhoef verwerkt en gebruikt de door u verstrekte persoonsgegevens om:te reageren op vragen en verzoeken, die door u zijn gesteld/ingediend. Indien u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief van Schutterhoef wordt uw e-mailadres alleen gebruikt voor het toesturen van deze nieuwsbrief. 
Indien u vragen heeft over de (eventuele) verwerking van uw persoonsgegevens door Bed & Breakfast Schutterhoef, neem dan contact op via info@boerderijschutterhoef.nl. 

Bed & Breakfast Schutterhoef streeft naar correcte en actuele informatie en heeft met grote zorg en naar beste vermogen de informatie op haar website samengesteld. Desondanks kunnen bij het overnemen van gegevens of door andere omstandigheden fouten in de informatie ontstaan of gegevens onvolledig overkomen. Bed & Breakfast Schutterhoef aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Alle op deze site genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of fouten. Indien de prijs in een boeking niet overeenkomt met de werkelijke prijs dan zal de gast hiervan zo spoedig mogelijk telefonisch op de hoogte worden gesteld. De boeking kan in dat geval zowel door de gast als door Bed & Breakfast Schutterhoef worden geannuleerd. Hieruit zullen geen annuleringskosten voortvloeien. Op alle diensten van Schutterhoef zijn onderstaande voorwaarden geheel en onverkort van toepassing.

voorwaarden