PROEF 't BUITENLEVEN
op landgoed Den Treek-Henschoten
bekijk de reviews

Oud-Hollandse kamer

Het paradepaardje van Boerderij Schutterhoef. Hier kunt u genieten van de Oud-Hollandse glorietijd van weleer. Dit eenpersoons- of tweepersoons slaapvertrek heeft tevens een zitkamer, een aparte wc en een badkamer met inloopdouche en wastafel.  

Schaapskooi

Schaapskooien en hun bewoners zijn onlosmakelijk verbonden met het landgoed waar Boerderij Schutterhoef op is gevestigd. Deze tweepersoonskamer is een eerbetoon aan dit bijzondere fenomeen. De Schaapskooi kan  ook als familiekamer worden gebruikt met maximaal twee kinderen (6 t/m 12 jaar).

Bedstee

Wat is een boerderij zonder bedstee! Deze knusse, romantische gastenkamer is klein maar fijn. Alle comfort is aanwezig, zelfs een jacuzzi bad in de eigen aangrenzende badkamer. 

Stuur ons uw reserveringsaanvraag

Check de beschikbaarheid van de gewenste kamer(s) in bovenstaande kalender van bedandbreakfast.nl en stuur ons uw aanvraag. Via onderstaand contactformulier kunt ook rechtstreeks een aanvraag bij ons indienen. Op alle reserveringen en verblijven bij Bed & Breakfast Schutterhoef zijn de algemene voorwaarden van Bed & Breakfast Boerderij Schutterhoef van toepassing. Bekijk onze voorwaarden.

Versturen

Uw Privacy & Disclaimer

Bed & Breakfast Boerderij Schutterhoef respecteert de privacy van de gebruikers van deze website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie, die de gebruiker direct of per e-mail verschaft, altijd vertrouwelijk en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens wordt behandeld.

Bed & Breakfast Boerderij Schutterhoef verwerkt en gebruikt de door u verstrekte persoonsgegevens om:te reageren op vragen en verzoeken, die door u zijn gesteld/ingediend. Indien u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief van Boerderij Schutterhoef wordt uw e-mailadres alleen gebruikt voor het toesturen van deze nieuwsbrief. 
Indien u vragen heeft over de (eventuele) verwerking van uw persoonsgegevens door Bed & Breakfast Boerderij Schutterhoef, neem dan contact op via info@boerderijschutterhoef.nl. 

Bed & Breakfast Boerderij Schutterhoef streeft naar correcte en actuele informatie en heeft met grote zorg en naar beste vermogen de informatie op haar website samengesteld. Desondanks kunnen bij het overnemen van gegevens of door andere omstandigheden fouten in de informatie ontstaan of gegevens onvolledig overkomen. Bed & Breakfast Schutterhoef aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Alle op deze site genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of fouten. Indien de prijs in een boeking niet overeenkomt met de werkelijke prijs dan zal de gast hiervan zo spoedig mogelijk telefonisch op de hoogte worden gesteld. De boeking kan in dat geval zowel door de gast als door Bed & Breakfast Boerderij Schutterhoef worden geannuleerd. Hieruit zullen geen annuleringskosten voortvloeien. Op alle diensten van Schutterhoef zijn onderstaande voorwaarden geheel en onverkort van toepassing.

voorwaarden