PROEF 't BUITENLEVEN
op landgoed Den Treek-Henschoten
Reserveren bekijk de reviews

Oud-Hollandse kamer

Het paradepaardje van Boerderij Schutterhoef. Hier kunt u genieten van de Oud-Hollandse glorietijd van weleer. Deze gastenkamer heeft tevens een zitkamer met een romantische open haard. 

Schaapskooi

Deze gastenkamer is een eerbetoon aan de schapen en hun kooien die onlosmakelijk met het landgoed verbonden zijn. De Schaapskooi kan  ook als familiekamer worden gebruikt met maximaal twee kinderen (6 t/m 11 jaar) of een kind vanaf 12 jaar.

Bedstee

Wat is een boerderij zonder bedstee! Deze knusse, oergezellige eenpersoons- of tweepersoons gastenkamer is klein maar fijn. Alle comfort is aanwezig, zelfs een jacuzzi bad in de eigen aangrenzende badkamer. 

De Oud-Hollandse Kamer

De Oud-Hollandse kamer bestaat uit drie vertrekken: een slaapkamer, een ruime zitkamer, een eigen wc en een badkamer met inloopdouche en wastafel. Badjassen, handdoeken, slippers en een tv zijn aanwezig op de slaapkamer. In de zitkamer staat een tweede tv, koffie (Nespresso) en thee, friandises, een fles vruchtensap en een fles water.

Tarief per kamer inclusief ontbijt op de Deel voor twee personen: € 155,00 inclusief BTW en toeristenbelasting (m.u.v. seizoensprijzen: zie www.bedandbreakfast.nl)

RESERVEREN

De Schaapskooi

De Schaapskooi bestaat uit twee vertrekken: een ruime slaapkamer en een eigen badkamer met wc, ligbad met douche en wastafel. Badjassen, handdoeken en slippers zijn aanwezig op de kamer, evenals een tv, koffie (Nespresso) en thee, friandises en een fles water.

Tarief inclusief ontbijt op de Deel voor twee personen:
€ 115,00 inclusief BTW en toeristenbelasting (m.u.v. seizoensprijzen: zie www.bedandbreakfast.nl)

Familiekamer
De Schaapskooi kan als familiekamer gebruikt worden omdat er een slaapbank aanwezig is voor 1 extra volwassene, 1 kind vanaf 12 jaar of twee jongere kinderen in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar. De extra kosten hiervoor bedragen € 30,00 per persoon inclusief ontbijt. De Schaapskooi is alleen in overleg als familiekamer te boeken: 06-55775694 of info@boerderijschutterhoef.nl 

RESERVEREN

De Bedstee

De Bedstee bestaat uit twee kleinere vertrekken: een slaapkamer en een badkamer met wc, jacuzzi bad en wastafel. Badjassen, handdoeken en slippers zijn aanwezig op de kamer, evenals een tv, koffie (Nespresso) en thee, friandises en een fles water. Deze kamer is ook geschikt als eenpersoonskamer. Daarvoor geldt hetzelfde tarief.

Tarief  inclusief ontbijt op de Deel voor twee personen: € 115,00 inclusief BTW en toeristenbelasting (m.u.v. seizoensprijzen: zie www.bedandbreakfast.nl)

RESERVEREN